Nu de horeca voorlopig ’s avonds weer gesloten is brengen we Fyrre weer bij u thuis!

Om alles écht vers te houden werken we met kleine voorraden. Doorgaans hebben we alles op voorraad maar wil je 100% zeker zijn van je bestelling, geef deze dan alvast de avond van tevoren door. Bestel hier gemakkelijk online.
Wil je nog iets voor de dag zelf bestellen maar lukt dit niet meer via de website of whatsapp? Bel ons dan even op 020-7372795
Alle gerechten worden koud meegegeven met duidelijke instructies over wat er thuis nog aan eenvoudige handelingen aan moet gebeuren, zo kun je eten wanneer dat jou uit komt.

Luxe drie-gangen menu – €29,50
Luxe drie gangen menu om het echte restaurant gevoel in huis te halen. Alle gerechten zijn geportioneerd, op smaak en waar nodig gegaard. Met een paar simpele opwarmhandelingen zet je thuis een echt Fyrre maaltijd op tafel.

Het menu van deze week: (t/m 23/01)

* Zalmtartaar met mierikswortel, dille, citroen en tuille
* Zwaardvisfilet met pastinaakcreme, bimi en asperge van de barbecue en sauce antiboise
* Panna cotta met bergamotcreme, vers fruit en five-spice crumble

Dozijn Oesters, opengemaakt of met oestermesje en uitleg
Geserveerd met twee soorten mignoinette en zuur.

plank1
736C6644-7AA6-4544-AE58-523BC55A3401

Daarnaast komen we ook met een nieuw concept: Chef at home: de volledige Fyrre ervaring in jouw huiskamer.

Geen take-away pakket waarbij je zelf nog het eten op tafel moet zetten maar de chef sdie op locatie in jouw keuken de borden staan op te maken! Wij nemen je alles uit handen en zorgen voor een fantastische avond.  (Ook voor kerst nog beschikbaar vanaf 8 personen)
De chef komt, vanaf vier personen samen met een medewerker bediening, bij jou thuis met een bijzonder 4-gangen diner. Wij verzorgen de volledige bereiding, opmaak en het uitserveren, zorgen voor heerlijke wijn, oesters vooraf en we laten je ook nog een zonder afwas achter.

Chef at home is te boeken vanaf €125,- p.p. all-in, dat wil zeggen inclusief een luxe 4-gangen diner, bubbels, oesters, een mooie fles bijpassende wijn en uw tafel voor u gedekt.
De precieze invulling van de avond stemmen we graag samen op uw wensen af. Er is veel mogelijk en ons pakket is naar wens ook nog uit te breiden met extra gangen, champagne, een volledig wijnarrangement etc.

Voor meer informatie, boekingen en prijzen kunt u contact opnemen met chef Folkert via info@fyrre.nl / whatsapp / of telefonisch op 0626979044

Afhalen / bezorgen
Bestellingen afhalen kan tussen 16:00 en 18:00.
Grotere bestellingen kunnen  in overleg binnen Amsterdam oost bezorgd worden, neem in dat geval even telefonisch contact met ons op.

Stuur een appje om te bestellen

Of klik hier om online een bestelling te plaatsen