We zijn altijd op zoek naar de beste en mooiste spullen voor ons restaurant. Dit begint natuurlijk bij onze vis en zeevruchten die we dagelijks vanuit IJmuiden krijgen aangeleverd door onze vaste leverancier en de oesters en andere schelpen die we wekelijks vanuit Normandiƫ halen. We werken met lokaal gevangen Noordzeevis die voldoet aan het MSC keurmerk voor duurzame visserij. We werken samen met leveranciers die dezelfde hoge standaard met betrekking tot duurzaamheid en kwaliteit hanteren als wijzelf.

Ook als het gaat om groentes en andere producten is het ons streven om zoveel mogelijk voor lokale kwaliteit te kiezen. We werken het liefst met Nederlandse seizoensproducten en nemen onze spullen af van leveranciers die inzetten op smaak, kwaliteit en duurzaamheid. Ook onze wijnen komen van Europese producenten die (bijna allemaal) biologisch of biodynamisch werken, of volledig onder het predikaat natuurwijn vallen.

En verder werken we vooral ook graag met wat we zelf leuk vinden. Zeewierjenever of aquavit bijvoorbeeld voor bij de oesters, ook Amsterdamse biertjes en Nederlandse gins vindt je allemaal terug op onze menukaart.